okulda bi keresinde kafama basketbol topu geldi tamda hoşlandığım çocuğun karşısında topun üstünde ne kadr pislik warsa kafama geçti çok utandım sonra bende kafama top atanı bi güzel hırpaladım
$£n0$hy -MoDerAt0R-
Mesaj Sayısı : 545 Yaş : 29 NeRden=? : neden aşkımın dizinin dibinden deil Kayıt tarihi : 11/03/08
1.SınıFtaydım.. HosLandıqım jojukta o Sınıfta.. Bi Resim deRsiydi... Ben komik bi Resim çizmişim nasıL oLduySa o aN biR çıqLık attım! anLatamam.... e ReziL oLdm tbi cocuqa.. xD
$£n0$hy -MoDerAt0R-
Mesaj Sayısı : 545 Yaş : 29 NeRden=? : neden aşkımın dizinin dibinden deil Kayıt tarihi : 11/03/08
ALIŞWERİŞTEYDİK BEN APLAMLARDAN BİRAS UZUN OLDUĞUM İÇİN HAWA ATA ATA YÜRÜODUM BİR KADIN ÖNÜMDE DURDU WEE NERDEYSE TÜM ALIŞWERİŞ MERKEZİ DUYUNCAYA KADAR KIZIMM FERMUARINI BİLEREK Mİ AÇIOSUN GENÇLİK İŞTE DEDİİ BENDE KADINA İNAMADIM SONRA Bİ YOKLADIM KNDİMİİ YEŞİL İÇ ÇAMAŞIRIM MEYDANDAYDII OGÜNDEN BERİ Bİ YERE DİDERKEN İLK İŞ FERMUARIMI SIKICA KAPATMAKTIR AHH BEN AHH BEEN
?*bLacK..!! !!..aDmiN..!!
Mesaj Sayısı : 899 Yaş : 30 NeRden=? : çook uzakLardaN..!! Kayıt tarihi : 29/07/07
bencedeee püff şimdi geçse o kadın elimee warya kemiklerini kırarım ama orda şaşkınlıktan bişi yapamadım aplamlarda tabi bi gülme krizine tutuldular artık onların yanından yürüom hep
$£n0$hy -MoDerAt0R-
bende dün etek yırttım bugün pantolonumu çok kötü yırttım sonra dizimden itibaren kot montumu geçirip bağladım müdür yardımcısı gördü benimle bir güzel dalga geçti :D sonra arki güldü fln sonunda anneme ulaştım annem pantolon getirdi değiştim :D:D:D
music*girl -MoDerAt0R-
Mesaj Sayısı : 233 Yaş : 29 NeRden=? : wenüs Kayıt tarihi : 22/03/08
ben bikere bden dersinde beyas eşorfman giymiştim arkası fena halde kırmızılaştı iğrençti ne yapacağımı bilemeden p.p.mun üstünden 2 4 ders boyunca kalkamadım şanssızlık bu ya ogün anam hastaneye gitmişti ne yapacağımı bilememek çok kötüydü
$£n0$hy -MoDerAt0R-